12 Ιουν 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Νομού Λέσβου 12/6/2008

Η Εκτελεστική Γραμματεία Νομ. Τμ. ΑΔΕΔΥ ΛΕΣΒΟΥ δηλώνει την στήριξή της στην ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΣΒΟΥ, η δε επίλυση των προβλημάτων τους θεσμικών, κτιριακών, οικονομικών αποτελούν βασικό μέλημα όλων μας. Οι Αστυνομικοί Λέσβου αποτελούν για μας γέφυρα ζωής με την κοινωνία για την ασφάλεια, την πρόληψη σε μια τόσο ευαίσθητη παραμεθόριο, νησιωτική και ακριτική περιοχή.


Παραθέτουμε ιεραρχημένα τα δίκαια αιτήματά τους:

  • Να ιδρυθεί άμεσα και να λειτουργήσει Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Λέσβου προκειμένου να εξοικονομηθεί αστυνομικό προσωπικό ώστε να ασχοληθεί με το αστυνομικό έργο.
  • Ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό της Δ/νσης (ιδιαίτερα στη Λήμνο)λόγω των πολλών αποχωρήσεων –συντάξεων λόγω συνταξιοδοτικού.
  • Μετεγκατάσταση όλων των αστυνομικών καταστημάτων αφού δεν πληρούν τις προυποθέσεις (κανένα κτίριο δεν έχει κεντρική θέρμανση) και είναι ακατάλληλα τόσο για τους αστυνομικούς όσο και για τους πολίτες και κρατούμενους. Σημειώνεται εδώ ότι με την πρόσφατη ίδρυση του Εφετείου Αιγαίου οι συνεδριάσεις του θα αυξηθούν καθώς και οι εκδικαζόμενοι ιδιαίτερα επικίνδυνοι κρατούμενοι.
  • Επέκταση και στον κλάδο τους του επιδόματος Παραμεθορίου με Νόμο.

1 σχόλιο:

  1. Σας καλούμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να ενώσουμε τις φωνές μας και να αντιταχθούμε σε αυτή την επίθεση ενάντια στα δικαιώματά μας ως εργάτες, συνταξιούχοι, πολίτες αυτής της χώρας. Να υπερασπιστούμε το βασικό δικαίωμά μας να ζούμε με αξιοπρέπεια στην ίδια μας τη χώρα.

    Σας αποστέλλω το κείμενο της Διαμαρτυρίας-Αίτηση για Δημοψήφισμα για τα Νέα Μέτρα και την Αποπληρωμή του Χρέους. Σας καλούμε να συγκετρώσετε υπογραφές και να το προωθήσετε προς όποια κατεύθυνση μπορείτε.

    http://www.gopetition.com/online/34631.html

    http://dimopsifisma-tora.blogspot.com/

    Μετά τιμής
    Δήμος Καράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή